Home » Verwijdering » Autorun Trojan Malware Removal

Autorun Trojan Malware Removal

Dit artikel kan u helpen te verwijderen Autorun virus. De stap voor stap verwijderen werkt voor elke versie van Microsoft Windows.

Autorun Trojan is, natuurlijk, een Trojaans paard. Het is een vervelende virus dat uw systeem beschijgt en in gevaar brengt uw veiligheid en privacy. Het nieuws is slecht! Deze malware verspreidt zijn corruptie in uw hele OS. Het verandert instellingen, wijzigt het register, DROPS bestanden, en begint kwaadaardige processen. Dit gebeurt natuurlijk zonder merkbare symptomen. De Trojaanse paarden zijn berucht om hun Stealth, en Autorun Trojan is geen uitzondering. Dit virus werkt op de achtergrond van uw OS en plots tegen je. De Trojan volgt programmering om de afweermechanismen van uw systeem te verzwakken en om andere virussen te helpen uw apparaat te infecteren. Je bent in een slechte situatie! Je zit vast met een complete en volslagen dreiging. De vervelende Trojan is onvoorspelbaar en kan elk aspect van uw gebruikerservaring beïnvloeden. Het goede nieuws is dat je weet over de infectie. Profiteer van dat en verwijder het virus. Dat is je beste en enige cursus van actie. Hoe meer tijd Autorun Trojan heeft, hoe groter de kans dat het zorgt ervoor dat je schade. Verspil dus geen tijd aan debatten. Handelen tegen de Trojan. Vind waar deze plaag lokt en verwijder deze bij detectie. Hoe eerder u uw besturingssysteem schoon, hoe beter!

Remove Autorun

Hoe ben ik geïnfecteerd met?

Nep-updates, corrupte links, kwaadaardige bundels, illegale software-er zijn ontelbare van Trojan distributie trucs. Virussen zoals Autorun Trojan, echter, de neiging om te vertrouwen op de klassieke spam-berichten. Dat klopt-de goede oude spam e-mails zijn nog steeds de nummer één virus distributie truc. De methode is hetzelfde. De regeling is echter niet zo simpel als vroeger. De boeven vertrouwen niet langer op kwaadaardige attachments. Ze gebruiken bestanden die niet repliceren of processen starten. Zodra u deze bestanden probeert te openen, zal een bericht u aansporen om de modus “bewerken” van uw file-viewer in te schakelen. Als u op de knop “accepteren” klikt, wordt een script uitgevoerd en wordt de Trojan gedownload. Maak dus geen fouten! Autorun Trojan preys op uw gullibiliteit. Het infecteert uw computer wanneer u voorzichtig te gooien naar de wind. Test je geluk niet! Alleen uw toewijding kan uw computer vrij van infecties te houden. Geef dus geen naïviteit. Kies voor voorzichtigheid ten opzichte van onzorgvuldigheid. Behandel alle onverwachte berichten als potentiële bedreigingen. Neem altijd de tijd om hun afzenders te verifiëren. Als u bijvoorbeeld een e-mail van uw bank ontvangt, gaat u naar hun officiële website. Vergelijk de e-mailadressen die daar zijn vermeld aan de dubieuze. Als ze niet overeenkomen, verwijdert u de Pretender. U ook de verdachte adressen invoeren in een zoekmachine. Als ze werden gebruikt voor schaduwrijke activiteiten, iemand zou hebben geklaagd!

Waarom is dit gevaarlijk?

Autorun Trojan is een nachtmerrie. Deze dreiging sluipt in je computer en infecteert alles. Het meddles met systeem directories en zal waarschijnlijk problemen veroorzaken zoals storingen en fouten. Het virus kan invloed hebben op uw apps en maak ze onbruikbaar, trigger fouten, dwingen u om uw apparaat opnieuw op te starten herhaaldelijk. Een eenvoudige herstart, echter, zal niet uw problemen op te lossen. Autorun Trojan ladingen samen met uw besturingssysteem en wordt altijd uitgevoerd op de achtergrond. Niet op te zetten met deze situatie! Deze vervelende problemen zijn niet het probleem, maar de symptomen van de infectie. De Trojan heeft controle over uw apparaat en helpt de operators manipuleren zowel u als uw besturingssysteem. Je hebt te maken met een hackers ‘ tool. Het Trojaanse paard kan misleidende inhoud weer te geven, Download malware, spion op u, steal/ corrupte uw gegevens. Het kan natuurlijk ook gevoelige informatie stelen, zoals wachtwoorden, gebruikersnamen en financiële gegevens. Niemand kan je vertellen wat je verwachten. Het virus beïnvloedt zijn slachtoffers anders. Wat er gebeurt met uw PC is afhankelijk van de hackers en hun huidige plannen. Wacht niet om te zien wat de toekomst in petto heeft. De criminelen zal je niet een plezier doen-ze zullen je schade toebrengen. Neem onmiddellijk actie tegen hun Trojan. Verwijderen Autorun Trojan voordat het krijgt u in ernstige problemen!

Handleiding Autorun instructies voor het verwijderen

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Autorun virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Autorun infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

De Autorun infectie is speciaal ontworpen om geld te verdienen aan de makers op de een of andere manier. De specialisten van verschillende antivirus bedrijven zoals BitDefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, etc. adviseren dat er geen onschadelijk virus is.

Als u precies de onderstaande stappen uitvoert, moet u de Autorun infectie kunnen verwijderen. Gelieve, volg de procedures in de exacte volgorde. Gelieve, overwegen om deze gids af te drukken of hebben een andere computer tot uw beschikking. U zult geen USB-sticks of cd’s nodig hebben.

Stap 1: traceren Autorun gerelateerde processen in het computergeheugen

stap 2: zoek Autorun opstartlocatie

stap 3: Verwijder Autorun sporen van Chrome, Firefox en Internet Explorer

stap 4 : De schade die het virus heeft aangericht ongedaan maken

STAP 1: traceren Autorun gerelateerde processen in het computergeheugen

 • Open uw Task Manager door op te drukken CTRL + verschuiving + ESC toetsen tegelijk
 • Zorgvuldig alle processen te controleren en stop de verdachte degenen.

end-malicious-process

 • Noteer de bestandslocatie voor latere naslag.

Stap 2: Zoek Autorun opstartlocatie

Verborgen bestanden onthullen

 • Open een willekeurige map
 • Klik op de knop “organiseren”
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “weergave”
 • Selecteer de optie “verborgen bestanden en mappen weergeven”
 • Schakel het selectievakje Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen uit
 • Klik op de knop “toepassen” en “OK”

Clean Autorun virus uit het Windows-register

 • Zodra het besturingssysteem laadt druk tegelijkertijd op de Windows logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

 • Er wordt een dialoogvenster geopend. Typ “regedit”

regedit

Afhankelijk van uw besturingssysteem (x86 of x64) Navigeer naar:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] (]

 • en de weergavenaam verwijderen: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Verkenner en navigeer naar: %appdata% map en verwijder de kwaadaardige uitvoerbare.

Reinig uw HOSTS-bestand om ongewenste browser omleiding te voorkomen

Navigeer naar %windir% /system32/ Drivers/ etc/ host

als je gehackt bent, zullen er aan de onderkant buitenlandse IPs-adressen zijn aangesloten. Hieronder vindt u een kijkje:
[hosts-redirect-virus]

Stap 4: de mogelijke schade ongedaan maken door Autorun

Dit specifieke virus kan uw DNS-instellingen te veranderen.

Opgelet! dit kan uw internetverbinding verbreken. Voordat u uw DNS-instellingen voor het gebruik van Google Public DNS voor Autorun wijzigt, moet u de huidige server adressen op een stuk papier noteren.

Om de schade te verhelpen door het virus moet u het volgende te doen.

 • Klik op de startknop van Windows om het menu Start te openen, typ Configuratiescherm in het zoekvak en selecteer Configuratiescherm in de resultaten die hierboven worden weergegeven.
 • Ga naar netwerk en Internet
 • vervolgens Netwerkcentrum
 • Wijzig vervolgens de adapter instellingen
 • Klik met de rechtermuisknop op uw actieve internetverbinding en klik op Eigenschappen. Zoek op het tabblad netwerk Internet Protocol versie 4 (TCP/ IPv4). Klik met de linkermuisknop op en klik vervolgens op Eigenschappen. Beide opties moeten automatisch zijn! Standaard moet deze worden ingesteld op ‘automatisch een IP-adres verkrijgen‘ en de tweede om ‘automatisch een DNS-serveradres te verkrijgen! ‘ Als ze niet alleen wijzigen, maar als u deel uitmaakt van een domeinnetwerk

Neem contact op met uw domein Administrator om deze instellingen in te stellen, anders wordt de internetverbinding verbroken!!!

 • Controleer uw geplande taken om ervoor te zorgen dat het virus zichzelf niet opnieuw downloadt.

Hoe permanent verwijderen Autorun virus (automatisch) verwijdering gids

Gelieve, in gedachten houden dat zodra u bent geïnfecteerd met een enkel virus, het compromitteert uw hele systeem of netwerk en laat alle deuren wijd open voor vele andere infecties. Om ervoor te zorgen dat handmatig verwijderen succesvol is, raden we aan om een gratis scanner van een professioneel antimalware-programma te gebruiken om mogelijke virus restjes of tijdelijke bestanden te identificeren.

This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen