Home » Verwijdering » Centurylink.net pop-ups verwijderen

Centurylink.net pop-ups verwijderen

Kan niet Verwijder Centurylink.net kaper virus? Deze pagina bevat gedetailleerde Centurylink.net instructies voor het verwijderen!

Als Centurylink.net uw startpagina neemt, bent u in voor problemen. Deze misleidende website is het gezicht van een browser kaper. Het uiterlijk is een duidelijk teken dat uw computer is geïnfecteerd. Zet je schrap! Je zit vast met een bedreiging. De kaper is een parasiet die zijn slachtoffers in een wervelwind van hershuffles gooit. Het corrumteert uw web browser en maakt een puinhoop uit het. De parasiet vervangt uw homepage en standaard zoekmachine. Het vergrendelt de veranderingen en dwingt je om zijn twijfelachtige zoekfunctie te gebruiken. En als je het niet zeker weet, dat is gevaarlijk! De kaper maakt gebruik van een aangepaste zoekmachine die meer advertenties dan de werkelijke resultaten weergeeft. Afgezien van de voor de hand liggende gesponsorde links, de zoekmachine voegt valse inzendingen onder de resultaten die het biedt. Deze inzendingen zijn ook gesponsord, maar ze zijn niet gemarkeerd als zodanig. Je nooit weten welke resultaten biologisch zijn en welke advertenties zijn. En dat is een groot probleem omdat je dePowered by Centurylink.netadvertenties niet vertrouwen. Een parasiet biedt deze advertenties! Je niet verwachten dat de kaper veilig te zijn, veel minder betrouwbaar. Zijn advertenties omleiden webverkeer vaak naar bedrieglijke, spam, en corrupte websites. Ze ontstaan op zijn best ongegronde verwachtingen. In het slechtste geval lokken ze mensen naar online vallen! Dat is de aard van de kaper. Het overstromingen je niet alleen met advertenties, maar ook dreigt te veroorzaken u schade. Bespaar jezelf veel toekomstige hoofdpijn. Verwijder de kaper ASAP! Neem actie zodra de website Centurylink.net opduikt!

Remove Centurylink.net

Hoe ben ik geïnfecteerd met?

Een browser kaper toont de Centurylink.net website. Deze parasiet sluipt in je computer en overstromingen je met “advertenties door Centurylink.net.” Denk echter niet aan cyberaanvallen. De kaper kan niet “Hack” uw apparaat. Deze parasiet, zo geavanceerd als het lijkt, is een eenvoudige app. Als zodanig heeft het u, de gebruiker, nodig om de toegang goed te keuren. Geen toestemming, geen toelating! De kaper is gebonden aan uw toestemming te vragen. En het doet. Het vraagt altijd. Maar het doet dit op de meest bedrieglijke, meest misleidende manier mogelijk. De kaper verbergt in software bundels, nep-updates, corrupte links, illegaal gekopieerde apps, en spam-berichten. Het lokt in de schaduwen en wacht op u om uw bewaker naar beneden te laten. Maak die fout niet! Geen anti-virus app is krachtig genoeg om je te beschermen als je voorzichtig te gooien naar de wind. Alleen uw acties kunnen infecties voorkomen. Het goede nieuws is dat zelfs een beetje extra aandacht je een lawine van problemen kan besparen. Dus, wees niet lui! Neem altijd de tijd om uw due diligence te doen. Bezoek geen dodgy websites. Download alleen software en updates van betrouwbare bronnen. En, natuurlijk, niet overslaan installatie stappen. Vergeet de strategie “Next-Next-finish” . Gebruik indien beschikbaar de optie advanced/ aangepast. Hef de selectie van de ongewenste bonus-apps op en ga door de algemene voorwaarden. Aarzel niet om de installatie af te breken als je iets verdachts opmerkt!

Waarom is dit gevaarlijk?

De Centurylink.net advertenties zijn een plaag. Ze overspoelen uw browser zo snel als je zo veel als raak uw browser. Ze bedekken elke website die je bezoekt, verschijnen uit het blauw en pauzeren je Video’s. De advertenties zijn vervelend en irriterend. Ze zijn echter ook uw aanwijzing. Als u ze van dichtbij bekijkt, realiseert u zich de volledige omvang van het probleem. Je bent in ernstige problemen. De “gebracht aan u door Centurylink.net” advertenties zijn niet willekeurig, maar gericht op u. Ze zijn gebaseerd op de websites die je bezoekt, de links die je volgt, de Video’s die je bekijkt. Dat komt omdat je onder toezicht bent! De kaper bestudeert uw surfgedrag en gebruikt uw voorkeuren tegen u. Het probleem is dat het deze informatie niet vertrouwelijk houdt. Integendeel – het verkoopt alles! Iedereen bereid om wat geld uit te geven kan de kaper en haar middelen tegen u te gebruiken. En niet alleen dat, maar als je pech hebt, sommige stukjes van de verzamelde gegevens, uw zoekopdrachten, bijvoorbeeld, kan hen voorzien van persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Denk je dat dat goed eindigt? Neem geen onnodige Risico’s. Verwijder de kaper voordat het een kans krijgt om je schade veroorzaken. Vind waar deze dreiging verbergt en verwijder deze bij detectie!

Hoe te verwijderen Centurylink.net virus

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Centurylink.net virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Centurylink.net infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

De Centurylink.net infectie is speciaal ontworpen om geld te verdienen aan de makers op de een of andere manier. De specialisten van verschillende antivirus bedrijven zoals BitDefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, etc. adviseren dat er geen onschadelijk virus is.

Als u precies de onderstaande stappen uitvoert, moet u de Centurylink.net infectie kunnen verwijderen. Gelieve, volg de procedures in de exacte volgorde. Gelieve, overwegen om deze gids af te drukken of hebben een andere computer tot uw beschikking. U zult geen USB-sticks of cd’s nodig hebben.

Stap 1: traceren Centurylink.net gerelateerde processen in het computergeheugen

Stap 2: Zoek Centurylink.net opstartlocatie

Stap 3: Verwijder Centurylink.net sporen van Chrome, Firefox en Internet Explorer

Stap 4: de schade door het virus ongedaan te maken

STAP 1: traceren Centurylink.net gerelateerde processen in het computergeheugen

 • Open uw Task Manager door op te drukken CTRL + verschuiving + ESC toetsen tegelijk
 • Zorgvuldig alle processen te controleren en stop de verdachte degenen.

end-malicious-process

 • Noteer de bestandslocatie voor latere naslag.

Stap 2: Zoek Centurylink.net opstartlocatie

Verborgen bestanden onthullen

 • Open een willekeurige map
 • Klik op de knop “organiseren”
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “weergave”
 • Selecteer de optie “verborgen bestanden en mappen weergeven”
 • Schakel het selectievakje Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen uit
 • Klik op de knop “toepassen” en “OK”

Clean Centurylink.net virus uit het Windows-register

 • Zodra het besturingssysteem laadt druk tegelijkertijd op de Windows logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

 • Er wordt een dialoogvenster geopend. Typ “regedit”

regedit

Afhankelijk van uw besturingssysteem (x86 of x64) Navigeer naar:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] (]

 • en de weergavenaam verwijderen: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Verkenner en navigeer naar: %appdata% map en verwijder de kwaadaardige uitvoerbare.

Reinig uw HOSTS-bestand om ongewenste browser omleiding te voorkomen

Navigeer naar %windir% /system32/ Drivers/ etc/ gastheer

als je gehackt bent, zullen er aan de onderkant buitenlandse IPs-adressen zijn aangesloten. Hieronder vindt u een kijkje:
[hosts-redirect-virus]

STAP 3: Reinig Centurylink.net sporen van Chrome, Firefox en Internet Explorer

 • Open Google Chrome

 • Selecteer in het hoofd menu gereedschappen en vervolgens extensies
 • Verwijder de Centurylink.net door te klikken op de kleine Prullenbak
 • Reset Google Chrome door de huidige gebruiker te verwijderen om ervoor te zorgen dat er niets achterblijft

disable Centurylink.net from chrome

 • Open Mozilla Firefox

 • Druk tegelijkertijd op CTRL + SHIFT + A
 • De ongewenste extensie uitschakelen
 • Ga naar Help
 • Vervolgens problemen met gegevens oplossen
 • Klik op Reset Firefox
 • remove Centurylink.net from firefox

  • Internet Explorer openen

  • Klik in de rechterbovenhoek op het Tandwielpictogram
  • Klik op Internet opties
  • Ga naar werkbalken en extensies en schakel de onbekende extensies uit
  • Selecteer het tabblad Geavanceerd en klik op resetten

  remove Centurylink.net from ie

  • Internet Explorer opnieuw starten

  Stap 4: ongedaan maken van de schade door Centurylink.net

  Dit specifieke virus kan uw DNS-instellingen te veranderen.

  Opgelet! dit kan uw internetverbinding verbreken. Voordat u uw DNS-instellingen voor het gebruik van Google Public DNS voor Centurylink.net wijzigt, moet u de huidige server adressen op een stuk papier noteren.

  Om de schade te verhelpen door het virus moet u het volgende te doen.

  • Klik op de startknop van Windows om het menu Start te openen, typ Configuratiescherm in het zoekvak en selecteer Configuratiescherm in de resultaten die hierboven worden weergegeven.
  • Ga naar netwerk en Internet
  • vervolgens Netwerkcentrum
  • Wijzig vervolgens de adapter instellingen
  • Klik met de rechtermuisknop op uw actieve internetverbinding en klik op Eigenschappen. Zoek op het tabblad netwerk Internet Protocol versie 4 (TCP/ IPv4). Klik met de linkermuisknop op en klik vervolgens op Eigenschappen. Beide opties moeten automatisch zijn! Standaard moet deze worden ingesteld op ‘automatisch een IP-adres verkrijgen‘ en de tweede om ‘automatisch een DNS-serveradres te verkrijgen! ‘ Als ze niet alleen veranderen, maar als u deel uitmaakt van een domeinnetwerk moet u contact opnemen met uw domein administrator om deze instellingen in te stellen, anders zal de internetverbinding breken!!!

  U moet ook al uw browsersnelkoppelingen opschonen. Om dat te doen moet je

  • Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van uw favoriete browser en selecteer vervolgens Eigenschappen.

  safebrowsing-biz-shortcut-removal

  • in de doelveld verwijderen Centurylink.net argument en vervolgens de wijzigingen toepassen.
  • Herhaal dat met de snelkoppelingen van uw andere browsers.
  • Controleer uw geplande taken om ervoor te zorgen dat het virus zichzelf niet opnieuw downloadt.

  Hoe permanent verwijderen Centurylink.net virus (automatisch) verwijdering gids

  Gelieve, in gedachten houden dat zodra u bent geïnfecteerd met een enkel virus, het compromitteert uw hele systeem of netwerk en laat alle deuren wijd open voor vele andere infecties. Om ervoor te zorgen dat handmatig verwijderen succesvol is, raden we aan om een gratis scanner te gebruiken van een professioneel antimalware-programma om mogelijke register restjes of tijdelijke bestanden te identificeren.

  This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen