Home » Ransomware, Verwijdering » Gesd bestandsextensie virus (verwijderen en herstellen)

Gesd bestandsextensie virus (verwijderen en herstellen)

Hoe te verwijderen. [ ] bestandsextensie Ransomware?

Bestand. Gesd virus valt onder de categorie Ransomware. Het is een geavanceerde malware die uw bestanden target. Virus sluipen in uw PC onopgemerkt en verspreiden corruptie in uw hele systeem. Het verandert de instelling, wijzigt het register en begint het proces gevaarlijk. Dit gebeurt natuurlijk zonder merkbare symptomen. Je een virus niet tijdig vangen om corruptie te beperken. . Gesd Ransomware ontworpen voor stealth. Zonder activering van het alarm, detectie en door de gebruiker gegenereerde gegevens vernietigen. Dit virus na uw Foto’s, muziek, databases, archieven, documenten. Deze kwaadaardige Ransomware maakt gebruik van geavanceerde encryptie mechanisme om het bestand te vergrendelen en om de toegang tot u te beperken. Je nog steeds het pictogram van je bestanden zien, maar je ze niet bekijken of bewerken. Alles wat een “. Gesd “extensie kan niet worden gebruikt. De enige manier om uw gegevens terug te krijgen betalen losgeld geweldig. Dat is de aard van de Ransomware. Het bederft alles en belooft een oplossing als je de eisen van de exploitant te volgen. Geef niet op! Open uw Wallet niet. Je behandelt criminelen. Deze mensen zijn beroemd vanwege twee kruispunten van hun slachtoffers. Ze beloven een oplossing, maar ze geven zelden resultaten. Niet handelen! Gebruik uw tijd. Overweeg uw bestanden te gooien. Als u een back-up hebt, u deze gebruiken om uw gegevens te herstellen. Voordat u een van de operatie te proberen, echter, verwijder het virus!

Hoe ben ik geïnfecteerd met?

Links, valse corrupte updates, kwaadaardige websites, illegale software. Er zijn ontelbare van virus distributie manieren. Virussen zoals. Gesd Ransomware, echter, de neiging om te surfen op het web verborgen in spamberichten. Het is waar! De goede oude spam e-mails worden nog steeds gebruikt om virussen te verspreiden. Hun systeem is echter niet zo simpel als het was. Hackers gebruiken niet alleen corrupte bestanden, maar ook kwaadaardige links. Ze gebruiken misleidende taal om u te verleiden tot klikken. Hun werk niet gemakkelijker te maken. Een beetje aandacht kan u een lawine van problemen besparen. Behandel alle ongevraagde berichten als potentiële bedreigingen. Of het nu een e-mail of expresbericht is, neem altijd even de minuut om de afzender te verifiëren. Als u bijvoorbeeld een onverwachte e-mail van een organisatie ontvangt, bezoekt u hun officiële website. E-mailadressen vergelijken die worden vermeld in de verdachte. Als deze niet overeenkomen, verwijdert u de Pretender. U ook verdachte adressen invoeren in een zoekmachine. Als ze werden gebruikt voor dubieuze activiteiten, iemand had kunnen klagen online.

gesd file virus

Waarom is. Gesd bestandsextensie gevaarlijk?

. Gesd Ransomware is een nachtmerrie. Zodra het sluipt in uw computer, corruptie volgt. Het virus verspilt geen tijd en versleutelt uw gegevens. Databases, documenten, afbeeldingen. Er zijn geen immuunbestanden. Het virus vergrendelt alles en maakt uw PC zo goed als nutteloos. U geen nieuwe bestanden downloaden of maken als ze onmiddellijk worden vergrendeld. U alleen surfen op het web. Dat is echter gevaarlijk. Het virus lokt in de schaduw. U uw gecompromitteerde PC niet vertrouwen met gevoelige operaties zoals internetbankieren. Het virus, natuurlijk, belooft een oplossing als je voldoet aan de eisen van de hackers ‘. Betalen is echter niet aan te raden. Geef geen naïviteit. Deze ervaren criminelen weten wat ze doen. De hackers eisen Bitcoin. Deze valuta is niet traceerbaar. Zodra je het geld overzet, zijn ze verdwenen. U geen restitutie vragen als er iets misgaat. En dat is onvermijdelijk. Praktijk toont aan dat hackers de neiging om de slachtoffers te negeren zodra ze het losgeld te ontvangen. Er zijn gevallen waarin de slachtoffers betaald gewoon om te worden gechanteerd voor meer. Er zijn ook gevallen wanneer de slachtoffers niet-functionele decryptie tools ontvangen. Verspil geen tijd en geld. Het betalen van het losgeld zal niets bereiken. Je krijgt niets in ruil! Uw beste actie is de onmiddellijke verwijdering van het virus. Vinden waar. Gesd Ransomware verbergt en verwijdert het bij detectie. Dat is je beste en enige actie!

. Gesd bestandsextensie instructies voor het verwijderen

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Gesd virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Gesd infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

STAP 1: dood het kwaadaardige proces

Stap 2: verborgen bestanden onthullen

stap 3: Lokaliseer de opstartlocatie

stap 4: Recover. [ ] bestandsextensie gecodeerde bestanden

STAP 1: Stop de kwaadaardige proces met behulp van Windows Task Manager

 • Open uw Task Manager door op te drukken CTRL + verschuiving + ESC toetsen tegelijk
 • Zoek het proces van de Ransomware. In gedachten hebben dat dit meestal een willekeurig gegenereerde bestand.
 • Voordat u het proces doodt, typt u de naam in een tekstdocument voor latere naslag.

end-malicious-process

 • Zoek eventuele verdachte processen die zijn gekoppeld aan. Gesd bestandsextensie encryptie virus.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Bestandslocatie openen
 • Proces beëindigen
 • Verwijder de mappen met de verdachte bestanden.
 • Houd er rekening mee dat het proces kan worden verborgen en zeer moeilijk te detecteren

STAP 2: verborgen bestanden onthullen

 • Open een willekeurige map
 • Klik op de knop “organiseren”
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “weergave”
 • Selecteer de optie “verborgen bestanden en mappen weergeven”
 • Schakel het selectievakje Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen uit
 • Klik op de knop “toepassen” en “OK”

STAP 3: lokaliseren. Gesd bestandsextensie encryptie virus opstartlocatie

 • Zodra het besturingssysteem laadt druk tegelijkertijd op de Windows logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw besturingssysteem (x86 of x64) Navigeer naar:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • en de weergavenaam verwijderen: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Verkenner en navigeer naar:

Navigeer naar de map %appdata% en verwijder het uitvoerbare bestand.

U ook uw Msconfig Windows-programma gebruiken om het uitvoerings punt van het virus te controleren. Houd er rekening mee dat de namen in uw machine anders kunnen zijn, omdat ze willekeurig kunnen worden gegenereerd, daarom moet u een professionele scanner uitvoeren om schadelijke bestanden te identificeren.

STAP 4: hoe te herstellen gecodeerde bestanden?

 • Methode 1: de eerste en beste methode is om uw gegevens te herstellen van een recente back-up, in het geval dat je er een hebt.

windows system restore

 • Methode 2: File Recovery software -meestal wanneer de Ransomware versleutelt een bestand het eerst maakt een kopie van het, versleutelt de kopie, en dan verwijdert het origineel. Als gevolg van deze u proberen om File Recovery software zoals Data Recovery Pro gebruiken om een aantal van uw originele bestanden te herstellen.
 • Methode 3: Shadow volume kopieën -als laatste redmiddel, u proberen om uw bestanden te herstellen via Shadow volume kopieën. Open het onderdeel Shadow Explorer van het pakket en kies het station dat u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat u wilt herstellen en klik op exporteren.
This article was published in Ransomware, Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen