Home » Verwijdering » Hoe te verwijderen Bora Ransomware (STOP/ DJVU)

Hoe te verwijderen Bora Ransomware (STOP/ DJVU)

Hoe te verwijderen Bora Ransomware?

Lezers zijn onlangs begonnen met het melden van het volgende bericht dat wordt weergegeven wanneer ze hun computer opstarten:

Opgelet!

Maak je geen zorgen, je al je bestanden retourneren!
Al uw bestanden zoals Foto’s, databases, documenten en andere belangrijke zijn versleuteld met de sterkste encryptie en unieke sleutel.
De enige methode van het herstellen van bestanden is om decoderen tool en unieke sleutel voor u te kopen.
Deze software zal al uw versleutelde bestanden te decoderen.
Welke garanties heb je?
U een van uw versleutelde bestand te sturen vanaf uw PC en we decoderen het gratis.
Maar we kunnen decoderen slechts 1 bestand gratis. Bestand mag geen waardevolle informatie bevatten.
U krijgen en kijken video overzicht decoderen tool:
https://we .tl/ t-NrkxzoMm4o
prijs van private sleutel en decoderen software is $980.
Korting 50% beschikbaar als u contact met ons eerste 72 uur, dat is de prijs voor u is $490.
Houd er rekening mee dat u uw gegevens nooit zonder betaling zult herstellen.
Controleer de e-mail ‘ spam ‘ of ‘ junk ‘ map als je niet meer dan 6 uur antwoord krijgt.

Om deze software te krijgen, moet je op onze e-mail schrijven:
gorentos@bitmessage.ch

Reserveer uw e-mailadres om contact met ons op te nemen:
gerentoshelp@firemail.cc

uw persoonlijke id:


Bora
is een variant van de gevaarlijke stop (DJVU) Ransomware. Het maakt gebruik van geslepenheid en finesse om glibberen in uw systeem. Dan, eenmaal binnen, wrek volslagen ravage. De infectie maakt gebruik van unieke encryptie-algoritmen om uw gegevens te vergrendelen. Het richt zich op Foto’s, documenten, archieven, Video’s, muziek. Alles wat je op je computer hebt, wordt versleuteld. Zodra het coderingsproces is voltooid, u geen toegang meer tot uw bestanden. Ze onbruikbaar worden. De enige manier om het proces te keren en te veranderen, is om te betalen. Na de Bora infectie stakingen, het laat je een losgeld nota. Het heet_readme. txt, en u het ontdekken op uw bureaublad. En, in elke map met de betrokken bestanden. Het leest vrij standaard. De noot Ela bora tes op uw huidige hachelijke situatie, en biedt u een uitweg. Naleving. Het probeert om u te overtuigen dat, als je voldoet, je zult je bestanden vrij. Dat is een leugen, en je zou er het beste niet voorvallen. Compliance is niet de manier om te gaan. Het brengt je alleen maar spijt. Kies er dus voor.

Hoe ben ik geïnfecteerd met?

De Bora Menace gebruikt bedrog om binnen te vallen. Het draait om de oude maar gouden invasieve methoden, en preys op uw onzorgvuldigheid. De gebruikelijke capriolen omvatten het volgende. Doen alsof ze een nep systeem of programma-Update. Verbergen achter freeware, corrupte links, sites of torrents. En, natuurlijk, spam e-mails. U ontvangt een e-mail die op het oppervlak legitiem lijkt. Het komt van een goed bekend bedrijf en dringt er bij u op aan om op een link te klikken. Of download een bijlage. Zogenaamd, om een aankoop te bevestigen, of informatie te controleren. Als je de instructies volgt, in blind geloof, kom je vast te zitten met Bora. Voorzichtigheid stelt u in staat om te kijken door de infectie bedrog. Het helpt u om een infectie-vrije PC te houden. Waakzaamheid is van cruciaal belang. Geef geen naïviteit, haast en afleiding. Laat je lot niet aan het toeval over. Neem altijd de tijd om grondig te zijn. En vergeet niet! Zelfs een beetje extra aandacht gaat een lange weg!

Remove Bora

Waarom is Bora gevaarlijk?

Om de grip op uw bestanden te garanderen, hecht Bora een speciale extensie. Als je een afbeelding ‘evening. jpg ‘ hebt, verandert het in ‘ Evening. jpg. [ ]. “ En, zodra de ‘. bora‘ extensie is op zijn plaats, uw bestanden zijn niet langer onder uw controle. Je proberen om ze te verplaatsen of hernoemen, maar het is nutteloos. Het losgeld nota stelt dat, alleen een unieke decryptie sleutel kan u helpen. En, je het krijgen, voor de prijs van $980. Het biedt zelfs een korting. “Korting 50% beschikbaar als u contact met ons eerste 72 uur.” Betaal het losgeld, de sleutel te krijgen, toe te passen, en uw gegevens is gratis. Lijkt een simpel genoeg strategie, niet? Nou, dat is het niet. Je moet je realiseren dat je te maken hebt met kwaadaardige cybercriminelen. Vreemden, die uw gegevens ontvoerde, en nu afpersen u. U hebt nul garanties dat naleving uw probleem zal oplossen. Alles wat je moet doen, is hun woord. En vraag jezelf af. Kun je echt vertrouwen op de beloften van Cyber extortionisten? Het antwoord is Nee! Ze hebben een groot aantal manieren om je dubbel te kruisen. Laten we eens kijken naar mogelijke uitkomsten van uw compliance, zullen we? Wat gebeurt er nadat u het losgeld betalen? Je wacht om de sleutel te krijgen, ze beloofden. Maar wat als ze je niet een sturen? Of stuur een sleutel die niet werkt. En, vooravond als je de juiste krijgt, onthoud dit. U betaalt om de versleuteling te verwijderen, niet de encrypterende. Dus zelfs als u uw gegevens ontgrendelt, blijft de bedreiging Bora. En, wat is om te stoppen met het weer opvallend? De strijd tegen de Ransomware pest is opgetuigd tegen je. Je niet winnen. In plaats van uw vertrouwen op lege beloften door cybercriminelen, plaats het waar het telt. Op back-ups en cloudopslagservices.

Bora instructies voor het verwijderen

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Bora virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Bora infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

STAP 1: dood het kwaadaardige proces

Stap 2: verborgen bestanden onthullen

stap 3: Lokaliseer de opstartlocatie

stap 4: Recover Bora versleutelde bestanden

STAP 1: Stop de kwaadaardige proces met behulp van Windows Task Manager

 • Open uw Task Manager door op te drukken CTRL + verschuiving + ESC toetsen tegelijk
 • Zoek het proces van de Ransomware. In gedachten hebben dat dit meestal een willekeurig gegenereerde bestand.
 • Voordat u het proces doodt, typt u de naam in een tekstdocument voor latere naslag.

end-malicious-process

 • Zoek eventuele verdachte processen die zijn gekoppeld aan Bora encryptie virus.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Bestandslocatie openen
 • Proces beëindigen
 • Verwijder de mappen met de verdachte bestanden.
 • Houd er rekening mee dat het proces kan worden verborgen en zeer moeilijk te detecteren

STAP 2: verborgen bestanden onthullen

 • Open een willekeurige map
 • Klik op de knop “organiseren”
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “weergave”
 • Selecteer de optie “verborgen bestanden en mappen weergeven”
 • Schakel het selectievakje Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen uit
 • Klik op de knop “toepassen” en “OK”

STAP 3: lokaliseren Bora encryptie virus opstartlocatie

 • Zodra het besturingssysteem laadt druk tegelijkertijd op de Windows logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw besturingssysteem (x86 of x64) Navigeer naar:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • en de weergavenaam verwijderen: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Verkenner en navigeer naar:

Navigeer naar de map %appdata% en verwijder het uitvoerbare bestand.

U ook uw Msconfig Windows-programma gebruiken om het uitvoerings punt van het virus te controleren. Houd er rekening mee dat de namen in uw machine anders kunnen zijn, omdat ze willekeurig kunnen worden gegenereerd, daarom moet u een professionele scanner uitvoeren om schadelijke bestanden te identificeren.

STAP 4: hoe te herstellen gecodeerde bestanden?

 • Methode 1: de eerste en beste methode is om uw gegevens te herstellen van een recente back-up, in het geval dat je er een hebt.

windows system restore

 • Methode 2: File Recovery software

-Meestal wanneer de Ransomware versleutelt een bestand het eerst maakt een kopie van het, versleutelt de kopie, en dan verwijdert het origineel. Als gevolg van deze u proberen om File Recovery software te gebruiken om een aantal van uw originele bestanden te herstellen.

 • Methode 3: Shadow volume kopieën -als laatste redmiddel, u proberen om uw bestanden te herstellen via Shadow volume kopieën. Open het onderdeel Shadow Explorer van het pakket en kies het station dat u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat u wilt herstellen en klik op exporteren.
 • This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen