Home » Ransomware, Verwijdering » Hoe te verwijderen Explorer Ransomware

Hoe te verwijderen Explorer Ransomwareverwijderen Explorer Ransomware?

Lezers onlangs begonnen met het volgende bericht wordt weergegeven wanneer zij hun computer opstart melden:

aandacht!!!
Al uw documenten, foto’s, Databases en andere veel persoonlijke bestanden werden gecodeerd door A Strong algoritme met unieke sleutel.
Om uw bestanden terugzetten, Contact ons met e-mailadres:
decrypter.files@mail.ru
Opmerking: als u ons e-mailen in minder dan 24 uur, u zal moeten betalen de helft van de normale prijs
uw ID =
Explorer V1.58


Explorer
Ransomware is het nieuwste lid van zijn familie van kwaadaardige. Dit virus is een klassieker. Het glijdt in de slachtoffers computers onopgemerkt en ravage aanricht. Eenmaal in, het scant uw HDD voor doelbestanden. Het doel is om te vergrendelen van uw persoonlijke bestanden. Foto’s, documenten, databases, archieven, video’s, enz. Aangezien het voegt de “. explorer “uitbreiding aan het eind van alle gecodeerde bestanden, Explorer is vrij gemakkelijk te worden erkend. Dus, hebt u een bestand met de naam example.jpeg, het virus zal hernoem het naar example.jpeg. explorer. kunt u uw bestanden, maar u kan niet openen of gebruiken. Explorer Ransomware gebruikt een combinatie van RSA en AES encryptie-algoritmen. Deze algoritmen zijn de sterkste bekend. Toch stopt het virus niet alleen hier. Het verwijdert ook de exemplaren van de schaduw van uw bestanden. Zo wordt het decoderingsproces vrij problematisch. Op dit moment is er geen alternatieve manier om te herstellen van uw documenten. Wij raden echter tegen het losgeld te betalen. Altijd in gedachten houden dat u te met criminelen maken. Je kan niet verwachten dat ze eerlijke spelen. De boeven specificeerde niet het exacte bedrag van de gevraagde losgeld. U bent verondersteld om hen te contacteren via e-mail ( decrypter.files@mail.ru) . NIET doen! Contacteer de hackers niet. Ze hebben bewezen slim en sluw. Bijvoorbeeld, leest het losgeld nota van het virus dat als je ze binnen 24 uur contact opnemen, ze u een korting krijgt. “de helft van de reguliere prijs ” is wat ze beloven. Wat is de normale prijs, toch? Dit zijn gewoon trucs. Psychologische games die worden verondersteld om u te lokken in acteren impulsief. Wat je ook doet, doen niet haasten. Neem een minuut om te buigen over de situatie. Denk na over uw externe apparaten. Misschien bevat een van hen back-ups van uw systeem of bestanden. Als dat het geval is, kunt u hen voor het terugzetten van uw gegevens kostenloos. Voordat u uw apparaten in aansluiten, zorg ervoor dat u hebt verwijderd de ransomware. Anders Explorer zal hen te besmetten.

Hoe ik besmet met?

Explorer Ransomware, is afhankelijk van spam e-mails to-bereiken van de slachtoffers. De oplichters hebben de neiging om te schrijven namens bekende organisaties en bedrijven. Ze toevoegen meestal beschadigde bestanden aan hun berichten. Deze bestanden bevatten een macroscript dat wordt uitgevoerd op het moment dat u het bestand opent. De bijgevoegde bestanden zijn geen virussen. Dus zal uw anti-virus programma niet detecteren ze als gevaarlijk. Nog, ze downloaden van het virus. Dus, voorkomen dat alle bijgevoegde bestanden. Als u een bericht van een vreemdeling ontvangt, controleert u de afzender contacten. Als, bijvoorbeeld, krijgt u een brief van uw bank of een andere organisatie, ga naar hun officiële website. U zal zitten kundig voor vinden er hun gemachtigde e-mailadressen. Als ze niet met degene die u een brief hebt ontvangen overeenkomen, dient u “the Pretender” onmiddellijk te schrappen. U kunt ook de twijfelachtige e-mailadres invoeren in sommige zoekmachine. Als het werd gebruikt voor schaduwrijke bedrijf, zou iemand hebben geklaagd al. Het Internet is een gevaarlijke plaats. Het is ‘ doorzworven ‘ door vele gevaarlijke parasieten. Uw waakzaamheid, echter kan het beschermen van uw computer. Download uw software van betrouwbare bronnen alleen. Wanneer u bent bezig met het installeren van een programma, kiezen voor verdachte tekenen. Als u een geavanceerde installatie-wizard worden aangeboden, kiest u het zonder aarzeling. De geavanceerde installatie is niet ingewikkeld. Alleen eronder kunt u zien of er extra programma’s zijn te worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u begrijpt wat u op uw computer goed te keuren. Lees altijd de voorwaarden en de voorwaarden/EULA. Als u ter plaatse iets uit het gewone, breken de installatie.

remove Explorer

Waarom is Explorer gevaarlijk?

Explorer Ransomware is uiterst gevaarlijk. Het werkt in de schaduw en is het onmogelijk om tijdig worden gestopt. Als je hebt gezien haar losgeld nota, is het al te laat. Het virus heeft vergrendeld al uw bestanden. Het moedigt je aan contact met de eigenaren. Doe het niet. Raak niet in aanraking met misdadigers. Deze mensen zullen u double-cross. Hun virus is op uw computer. Maar ze hebben niet een manier om u te contacteren. Als u hen een bericht verzendt, kunt ze uw e-mailadres te bedreigen en terroriseren u. Bovendien, zelfs als ze u een goede deal bieden, zal je moet betalen in Bitcoin. Deze munt is onvindbaar. Hackers hebben de neiging te negeren de slachtoffers zodra het losgeld is betaald. Niemand kan u garanderen dat zij hun deel van de deal zal houden. U bent in een situatie met een veel “Mitsen.” Zelfs als ze contact met u opnemen, zelfs als ze u een sleutel, sturen zelfs als ze u een werkinstrument voor de decodering sturen… Uw eerste taak moet de verwijdering van Explorer. Als u niet de ransomware door uzelf verwijdert, kunt u niet uw computer vrij. Het decoderingsproces doet niet wegvagen naar de virus. Als u uw bestanden terugzetten, maar vergeet te verwijderen van de parasiet, zal uw bestanden opnieuw gecodeerd krijgen. Dus, niet vertrouwen op uw geluk. Actie ondernemen tegen de ransomware. Download een betrouwbare anti-virusprogramma en Explorer Ransomware voorgoed te verwijderen.

Explorer instructies van de verwijdering

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Explorer virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Explorer infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

stap 1: doden de schadelijke proces

stap 2: Reveal verborgen bestanden

stap 3: Zoek opstartlocatie

stap 4: herstellen Explorer gecodeerde bestanden

stap 1: Stop de schadelijke proces met behulp van Windows Taakbeheer

 • Open uw taak Manager door op CTRL + SHIFT + ESC te drukken gelijktijdig
 • het proces van zoeken de ransomware. Hebben in het achterhoofd dat dit meestal is een willekeurige bestand heeft gegenereerd.
 • voordat u slachten naar de procédé, typt u de naam op een tekstdocument voor latere referentie.

end-malicious-process

 • vinden van alle verdachte processen Explorer codering Virus is gekoppeld.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Bestandslocatie openen
 • proces beëindigen
 • de mappen met de verdachte bestanden verwijderen.
 • hebben in het achterhoofd dat het proces kunnen verbergen en zeer moeilijk te detecteren

stap 2: Reveal verborgen bestanden

 • Open elke map
 • Klik op de knop “Organiseren”
 • kies “Map en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “Weergave”
 • “verborgen bestanden en mappen weergeven” optie
 • Verwijder het vinkje “Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen”
 • en klik op “Apply” en “OK” knop

stap 3: Zoek Explorer codering Virus opstartlocatie

 • nadat het besturingssysteem laadt Druk gelijktijdig op de knop Windows Logo en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw OS (x86 of x64) Ga naar:

[CurrentVersion] of
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun\\\\\\\\] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run]

 • en verwijder het display naam: [willekeurige]

delete backgroundcontainer

 • vervolgens uw explorer open en ga naar :

navigeren naar uw map % appdata % en verwijder het uitvoerbare bestand.

Als alternatief kunt u uw programma windows msconfig om dubbel te controleren de uitvoering wijs van het virus. Alsjeblieft, hebben in het achterhoofd dat de namen in uw machine zou kunnen zijn verschillend als ze willekeurig gegenereerd kunnen worden , thats waarom moet u een professionele scanner ter identificatie van de schadelijke bestanden.

STAP 4: Hoe te herstellen van de gecodeerde bestanden?

 • methode 1: de eerste en de beste methode is om te herstellen van uw gegevens van een recente reservekopie in , in het geval dat u hebt.

windows system restore

 • methode 2: File Recovery Software – gewoonlijk wanneer de ransomware codeert een bestand het eerst een kopie maakt van het, codeert de kopie, en vervolgens worden verwijderd van het origineel. Hierdoor kan u probeert te gebruiken software van de terugwinning van het bestand te herstellen sommige van uw originele bestanden.
 • methode 3: schaduwkopieën – Volume als een laatste redmiddel, kunt u proberen om uw bestanden via schaduwkopieën Volume te herstellen. Open de schaduw Explorer onderdeel van het pakket en kies het station dat u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op elk bestand dat u wilt terugzetten en klik op exporteren erop.
This article was published in Ransomware, Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2019 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen