Home » Verwijdering » Hoe te verwijderen Reco virus (+ bestand Reco zeer)

Hoe te verwijderen Reco virus (+ bestand Reco zeer)

Hoe te verwijderen Reco Ransomware?

Lezers zijn onlangs begonnen met het melden van het volgende bericht dat wordt weergegeven wanneer ze hun computer opstarten:

Opgelet!

Maak je geen zorgen, je al je bestanden retourneren!
Al uw bestanden zoals Foto’s, databases, documenten en andere belangrijke zijn versleuteld met de sterkste encryptie en unieke sleutel.
De enige methode van reco vering bestanden is om decoderen tool en unieke sleutel voor u te kopen.
Deze software zal al uw versleutelde bestanden te decoderen.
Welke garanties heb je?
U een van uw versleutelde bestand te sturen vanaf uw PC en we decoderen het gratis.
Maar we kunnen decoderen slechts 1 bestand gratis. Bestand mag geen waardevolle informatie bevatten.
U krijgen en kijken video overzicht decoderen tool:
* geredigeerd om veiligheidsredenen *
prijs van private key en decoderen software is $980.
Korting 50% beschikbaar als u contact met ons eerste 72 uur, dat is de prijs voor u is $490.
Houd er rekening mee dat u uw gegevens nooit zonder betaling zult herstellen.
Controleer de e-mail ‘ spam ‘ of ‘ junk ‘ map als je niet meer dan 6 uur antwoord krijgt.

Om deze software te krijgen moet je op onze e-mail schrijven:

Reserveer uw e-mailadres om contact met ons op te nemen:

ons telegram-account:

Reco is een variant van de beruchte stop (DJVU) bedreiging. Het is een kwaadaardige Ransomware die je gooit in een werveling van de problemen. De tool maakt gebruik van geslepenheid om glibberen in uw systeem. Vervolgens, verspreidt zijn corruptie overal. Reco gebruikt sterke coderingsalgoritmen om uw gegevens te vergrendelen. En vervolgens, opbrengst om u af te persen voor de release. Het richt zich op alles, je hebt op je PC. Documenten, archieven, muziek, Video’s, foto’s. Niets ontsnapt aan zijn bereik. De infectie hecht de extensie ‘reco‘ aan het einde van elk bestand, om de Hold ervan te stollen. Als u een afbeelding met de naam ‘Sunrise. jpg ‘,wordt het ‘ Sunrise. jpg. [ ]. “ En als dat gebeurt, is het onbruikbaar. U niet langer toegang tot het, en de enige manier om dat te veranderen, is om te betalen. De Ransomware laat u een losgeld nota. Het is een “_readme. txt” bestand. U het vinden op uw bureaublad, en de inhoud zijn vrij standaard. Het geeft je aanwijzingen in je hachelijke situatie en je krijgt instructies om te volgen. Vermoedelijk, als je voldoet, krijg je controle over uw gegevens. De nota beweert dat als je betaalt het losgeld, ontvangt u de decryptie sleutel, je nodig hebt. Vervolgens, zodra u het toepast, uw bestanden zijn gratis. Dat lijkt misschien allemaal prima en Dandy, maar koop het niet. Het losgeld nota vertelt u wat je wilt horen. Begrijp dat je te maken hebt met cybercriminelen. Extortionisten, die de controle over uw gegevens hebben gestolen en nu willen profiteren van u. Laat dat niet toe! Betaal ze niets. Neem geen contact met hen op. Neem op geen enkele manier contact op. Compliance is niet de manier om te gaan.

Hoe ben ik geïnfecteerd met?

Ransomware bedreigingen gebruiken geslepenheid om glibberen in uw systeem. En dat geldt ook voor de Reco één. Het draait om de oude maar gouden invasieve methoden. En, doet zijn best om te glijden door u, onopgemerkt. De gebruikelijke capriolen omvatten het volgende. Doen alsof ze een nep-systeem of programma-Update. Zoals Adobe Flash Player of Java. Schuilplaatsen achter corrupte sites, torrents of freeware. En, natuurlijk, ze kunnen wenden tot spam e-mails. Zeg, je krijgt er een die lijkt te komen van een bekende bedrijf. Een bedrijf, zoals PayPal, DHL of Amazon. Wanneer u het vervolgens opent, vraagt het u op een koppeling te klikken of een bijlage te downloaden. Zogenaamd, om uw informatie te verifiëren, of bevestig een aankoop. Als u de instructies volgt, zult u er spijt van krijgen. Dat is hoe je eindigt met infecties, zoals Reco op uw PC. Altijd weten waar u mee instemt, of toestaan in uw systeem. Waakzaamheid gaat een lange weg. Neem de tijd om je due diligence te doen, en geef geen naïviteit, haast en afleiding. Zelfs een beetje extra aandacht kan u een hoop problemen besparen. Vergeet niet dat voorzichtigheid houdt bedreigingen, zoals Reco, uit. En het ontbreken daarvan nodigt hen uit. Maak de juiste beslissing.

Remove Reco

Waarom is Reco gevaarlijk?

Reco probeert je te stimuleren om te betalen. De notitie, het verlaat u, biedt u een korting. Het stelt dat het gevraagde losgeld is $980. Maar, gaat verder met “korting 50% beschikbaar als u contact met ons eerste 72 uur.” Val daar niet voor. Denk na over je opties. Als je het losgeld te betalen, tegen een gereduceerde of geen prijs, wat gebeurt er vervolgens? U de som overdragen en vervolgens wacht u, toch? Je wacht om de decryptie sleutel te ontvangen, je hebt beloofd. Maar wat als het niet komt? Wat als deze mensen ervoor kiezen om het niet te verzenden? Dat is een geldige mogelijkheid. Of sturen ze een sleutel die nutteloos blijkt te zijn? En zelfs als je de juiste krijgt, is het geen reden om te vieren. Hier is het ding. U betaalt een losgeld voor de decryptie sleutel die de encryptie verwijdert. U betaalt niet voor het verwijderen van de infectie die alles versleuteld. Dat betekent dat Reco op uw computer blijft staan, klaar om opnieuw te toeslaan. Wat is om te voorkomen dat het vergrendelen van uw gegevens slechts enkele minuten nadat u ontgrendelen? De afpersers, achter Reco, hebben nogal wat manieren om je dubbel te kruisen. Laat ze niet profiteren van je angst en gullibiliteit. Betaal ze niet een dubbelje. Verspil geen tijd, energie en middelen, die ermee omgaan. Niet naleven. Het is een lastige oproep om te maken, maar het is de juiste.

Reco instructies voor het verwijderen

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Reco virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Reco infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

STAP 1: dood het kwaadaardige proces

Stap 2: verborgen bestanden onthullen

stap 3: Lokaliseer de opstartlocatie

stap 4: Reco ver Reco versleutelde bestanden

STAP 1: Stop de kwaadaardige proces met behulp van Windows Task Manager

 • Open uw Task Manager door op te drukken CTRL + verschuiving + ESC toetsen tegelijk
 • Zoek het proces van de Ransomware. In gedachten hebben dat dit meestal een willekeurig gegenereerde bestand.
 • Voordat u het proces doodt, typt u de naam in een tekstdocument voor latere naslag.

end-malicious-process

 • Zoek eventuele verdachte processen die zijn gekoppeld aan Reco encryptie virus.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Bestandslocatie openen
 • Proces beëindigen
 • Verwijder de mappen met de verdachte bestanden.
 • Houd er rekening mee dat het proces kan worden verborgen en zeer moeilijk te detecteren

STAP 2: verborgen bestanden onthullen

 • Open een willekeurige map
 • Klik op de knop “organiseren”
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “weergave”
 • Selecteer de optie “verborgen bestanden en mappen weergeven”
 • Schakel het selectievakje Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen uit
 • Klik op de knop “toepassen” en “OK”

STAP 3: lokaliseren Reco encryptie virus opstartlocatie

 • Zodra het besturingssysteem laadt druk tegelijkertijd op de Windows logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw besturingssysteem (x86 of x64) Navigeer naar:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • en de weergavenaam verwijderen: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Verkenner en navigeer naar:

Navigeer naar de map %appdata% en verwijder het uitvoerbare bestand.

U ook uw Msconfig Windows-programma gebruiken om het uitvoerings punt van het virus te controleren. Houd er rekening mee dat de namen in uw machine anders kunnen zijn, omdat ze willekeurig kunnen worden gegenereerd, daarom moet u een professionele scanner uitvoeren om schadelijke bestanden te identificeren.

STAP 4: hoe reco ver versleutelde bestanden?

 • Methode 1: de eerste en beste methode is om uw gegevens te herstellen van een recente back-up, in het geval dat je er een hebt.

windows system restore

 • Methode 2: bestand Reco zeer software -meestal wanneer de Ransomware versleutelt een bestand eerst maakt een kopie van het, versleutelt de kopie, en dan verwijdert het origineel. Hierdoor u proberen om bestand reco zeer software te gebruiken reco ver enkele van uw originele bestanden.
 • Methode 3: Shadow volume kopieën -als laatste redmiddel, u proberen om uw bestanden te herstellen via Shadow volume kopieën. Open het onderdeel Shadow Explorer van het pakket en kies het station dat u wilt reco ver. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat u wilt herstellen en klik op exporteren.
This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen