Home » Ransomware, Verwijdering » Hoe te verwijderen Spongebob Ransomware

Hoe te verwijderen Spongebob Ransomwareverwijderen Spongebob hoe Ransomware?

Lezers onlangs begonnen met het volgende bericht wordt weergegeven wanneer zij hun computer opstart melden:

Ooops, spongebob is het coderen van uw bestanden!
WAT IS ER GEBEURD MET MIJN COMPUTER?
Uw belangrijke bestanden zijn versleuteld. Veel van uw documenten, foto’s, video’s, databanken en andere bestanden zijn niet meer toegankelijk omdat ze zijn gecodeerd. Misschien u zijn druk op zoek naar een manier om uw bestanden te herstellen maar Verspil uw tijd niet. Niemand kan herstellen van uw bestanden zonder onze service decodering.
KAN IK MIJN BESTANDEN HERSTELLEN?
Zeker. Wij garanderen dat u al uw bestanden veilig en eenvoudig kunt herstellen. Maar je hebt niet veel tijd links u sommige van uw dossiers kostenloos kan decoderen. Probeer nu door op te klikken. Maar als je ontsleutelen van al uw bestanden wilt, moet u betalen. U moet slechts 3 dagen de betaling na dat de prijs zal worden verdubbeld. Ook, als u niet in 7 dagen betaalt, u zal niet zitten kundig voor herstellen van uw bestanden voor altijd. We krijgen gratis evenementen voor gebruikers die zo slecht zijn dat ze niet kon in 6 maanden betalen.
12ewZLPDtKmVtL8JQsr3ita5MZBn5dW [kopie | knop]
[Controleer betaling | knop]
[ik betaald, nu geef Me mijn bestanden! | knop]
[over Bitcoin | link]
[hoe Bitcoin kopen? | link]
[contact | link]
besmet met Sp


Inspired by SpongeBob SquarePants, dit belachelijk programma pretendeert te vergrendelen van uw bestanden. Echter, in tegenstelling tot de meeste ransomware virussen, niet het eigenlijk gegevens coderen. De Spongebob virus probeert om u te overtuigen dat uw persoonlijke gegevens is vergrendeld om te scam je. Ja, het werkt als een klassieke ransomware virus in die afdeling. U bent geplakt met een parasiet die zich rechtstreeks richt op uw bankrekening. Het dient ook als een achterdeur naar malware, dus het verwijderen van de infectie een must is. Hoe eerder te je ontdoen van de parasiet, hoe beter. Deze plaag te betrekken u in sommige vervelende cyber zwendel niet toegestaan. Niet laat het gevaar opleveren voor uw veiligheid verder hetzij. In plaats daarvan zorg ervoor dat u de ransomware zo spoedig mogelijk verwijderen. Dit programma sluipt zelf naar uw apparaat in stilte. Onmiddellijk na de installatie voltooid is begint het virus intimiderend u. Immers, is dat wat het moest doen. Spongebob Ransomware verspreidt zich voornamelijk in de Verenigde Staten, maar er zijn verslagen van dit virus in Europa zo goed. Het Internet is vrij veel vol met gelijkaardige infecties omdat hackers moeiteloos winst beogen. Zoals u zien kunt, biedt ransomware hen vrij een eenvoudige maar effectieve manier om uw geld te stelen. Deze bijzondere infectie gekopieerd een van de meest problematische en destructieve virussen daar – WannaCry . Beide virussen zeer vergelijkbaar losgeld notities hebt die met de beruchte “Oeps beginnen”. Als je hebt gehad om te gaan met het WannaCry-virus, weet je precies wat we over praten. Houd echter in gedachten dat de oorspronkelijke WannaCry uw bestanden in gijzeling zal houden. Spongebob Ransomware, aan de andere kant, niet kan vergrendelen. Een losgeld nota wordt weergegeven in een venster met de naam “Spongebob Ransomware virus 2.0” . Uitsluitend zodoende u weet, zijn er geen sporen van een versie 1.0. Volgens het bericht losgeld hebben al uw persoonlijke bestanden gevallen slachtoffers aan de infectie. Hackers, is afhankelijk van het feit dat u zou paniek en geven uw geld meteen. Crooks zodat de leugen zelfs meer geloofwaardig, vordering hoeft u 3 dagen om de betaling te verrichten. Anders, het rantsoen verdubbelt. Als 7 dagen zonder dat u betaalt doorgeven, beloven hackers om uw bestanden voor altijd vergrendeld te houden. Je kunt duidelijk zien welke ransomware na. Door liegen tegen je gezicht en misleidende losgeld notities weergeven, probeert de Spongebob virus te scam je. Cybercriminelen te knoeien met u niet toestaan. Akkoord te gaan met het betalen van losgeld geëist zou betekenen dat u bent recht vallen in de val. Oplichters worden geacht te zorgen voor een unieke decoderingssleutel in ruil voor uw Bitcoins. U hoeft niet een decryptor, hoewel, als uw bestanden niet vergrendeld.

Hoe ik besmet met?

Deze overlast reist het Web via valse softwareupdates. Dat geeft u een solide reden om Houd een oogje op malware volgende keer dat u deze programma-updates downloaden. Wees voorzichtig met wat u gaat ermee akkoord om te installeren. Als je een nep-update of een schadelijke website tegenkomt, kan u gemakkelijk uw veiligheid compromis. Dat zou alleen dwingen je om afval uw tijd daarna verwijderen van het virus. Bespaar jezelf de moeite. Je weet al hoe schadelijk, agressieve en slinkse ransomware is. U wilt zeker niet vast komen te zitten met ransomware opnieuw. Een andere populaire infiltratie methode houdt valse torrents of misleidende derden pop-up advertenties. Kijk uit voor mogelijke indringers om ervoor te zorgen dat uw PC blijft virus-vrij. Ransomware is ook afhankelijk van beschadigde e-mail-bijlagen/berichten of exploit kits. Het gebruikt zelfs hulp van andere vormen van malware zoals Trojaanse paarden, bijvoorbeeld. Bekijk uw machine omdat iets gevaarlijker dan Spongebob Ransomware kan op dit moment aan boord. Bij het surfen op het Web, wees voorzichtig niet te toevallig installeren infecties. U bent degene die hebben zou voor het verwijderen van hen.

remove Spongebob

Waarom is Spongebob gevaarlijk?

Spongebob Ransomware trucs u in voor een decoderingssleutel te betalen. Of op zijn minst het probeert te. Je moet niet vergeten dat dit virus om het even wat niet vergrendelen. Het pretendeert te worden met behulp van een sterke codering algoritme om het ontoegankelijk maken van uw bestanden. Dientengevolge, speelt de parasiet gedachten spelen met u waardoor hackers krijgen illegale winst online. Negeer hackers verzwarende losgeld berichten tenzij u wilt laten scam je. Oplichters zijn geïnteresseerd in waarbij je in een fraude en chantage u. Dus niet vergeten die uw bestanden zijn niet gecodeerd, zodat u niet hoeft te maken van de onderhandelingen met hackers. Laat staan, het betalen van een losgeld. Houd uw Bitcoins en pakken de ransomware. Om het handmatig te verwijderen, volg onze gedetailleerde verwijdering gids naar beneden onder.

Spongebob instructies van de verwijdering

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Spongebob virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Spongebob infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

stap 1: doden de schadelijke proces

stap 2: Reveal verborgen bestanden

stap 3: Zoek opstartlocatie

stap 4: herstellen Spongebob gecodeerde bestanden

stap 1: Stop de schadelijke proces met behulp van Windows Taakbeheer

 • Open uw taak Manager door op CTRL + SHIFT + ESC te drukken gelijktijdig
 • het proces van zoeken de ransomware. Hebben in het achterhoofd dat dit meestal is een willekeurige bestand heeft gegenereerd.
 • voordat u slachten naar de procédé, typt u de naam op een tekstdocument voor latere referentie.

end-malicious-process

 • alle verdachte processen gekoppeld Spongebob codering Virus zoeken.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Bestandslocatie openen
 • uiterste deel procédé
 • de mappen met de verdachte bestanden verwijderen.
 • hebben in het achterhoofd dat het proces kunnen verbergen en zeer moeilijk te detecteren

stap 2: Reveal verborgen bestanden

 • Open elke map
 • Klik op de knop “Organiseren”
 • kies “Map en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “Weergave”
 • “verborgen bestanden en mappen weergeven” optie
 • Verwijder het vinkje “Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen”
 • en klik op “Apply” en “OK” knop

stap 3: Zoek Spongebob codering Virus opstartlocatie

 • zodra het besturingssysteem laadt Druk gelijktijdig op de knop Windows Logo en de toets R .

win-plus-r

Afhankelijk van uw OS (x86 of x64) Ga naar:

[CurrentVersion] of
[HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun\\\\\\\\] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run]

 • en verwijder het display naam: [willekeurige]

delete backgroundcontainer

 • vervolgens uw explorer open en ga naar :

navigeren naar uw map % appdata % en verwijder het uitvoerbare bestand.

Als alternatief kunt u uw programma windows msconfig om dubbel te controleren de uitvoering wijs van het virus. Alsjeblieft, hebben in het achterhoofd dat de namen in uw machine zou kunnen zijn verschillend als ze willekeurig gegenereerd kunnen worden , thats waarom moet u een professionele scanner ter identificatie van de schadelijke bestanden.

STAP 4: Hoe te herstellen van de gecodeerde bestanden?

 • methode 1: de eerste en de beste methode is om te herstellen van uw gegevens van een recente reservekopie in , in het geval dat u hebt.

windows system restore

 • methode 2: File Recovery Software – gewoonlijk wanneer de ransomware codeert een bestand het eerst een kopie maakt van het, codeert de kopie, en vervolgens worden verwijderd van het origineel. Hierdoor kan u probeert te gebruiken software van de terugwinning van het bestand te herstellen sommige van uw originele bestanden.
 • methode 3: schaduwkopieën – Volume als een laatste redmiddel, kunt u proberen om uw bestanden via schaduwkopieën Volume te herstellen. Open de Schim verkennen onderdeel van het pakket en kies het station dat u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op elk bestand dat u wilt terugzetten en klik op exporteren erop.
This article was published in Ransomware, Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

Hoe te verwijderen Spongebob Ransomware

Hoe te verwijderen Spongebob Ransomware?

Lezers onlangs begonnen met het verslag van het volgende bericht wordt weergegeven wanneer zij hun computer opstart:

Ooops, spongebob is uw bestanden versleutelen!
Wat is er gebeurd met mijn COMPUTER?
Uw belangrijke bestanden zijn versleuteld. Veel van uw documenten, foto’s, video’s, databanken en andere bestanden zijn niet meer toegankelijk omdat ze zijn gecodeerd. Misschien u zijn druk op zoek naar een manier om uw bestanden te herstellen maar Verspil uw tijd niet. Niemand kan herstellen van uw bestanden zonder onze decodering service.
Kan ik mijn bestanden herstellen?
Zeker. Wij garanderen dat u al uw bestanden veilig en eenvoudig kunt herstellen. Maar je hebt niet veel tijd links u sommige van uw dossiers kostenloos kan decoderen. Probeer nu door op te klikken. Maar als je ontsleutelen van al uw bestanden wilt, moet u betalen. U moet slechts 3 dagen de betaling na dat de prijs zal worden verdubbeld. Ook, als u niet in 7 dagen betaalt, u zal niet zitten kundig voor herstellen van uw bestanden voor altijd. We krijgen gratis evenementen voor gebruikers die zo slecht zijn dat ze niet kon in 6 maanden betalen.
12ewZLPDtKmVtL8JQsr3ita5MZBn5dW [kopie | knop]
[Controleer betaling | knop]
[Ik betaald, nu geef Me mijn bestanden! | knop]
[over Bitcoin | koppeling]
[hoe Bitcoin kopen? | link]
[contact | koppeling]
besmet met Sp


Geïnspireerd door SpongeBob SquarePants, dit belachelijk programma pretendeert te vergrendelen van uw bestanden. Echter, in tegenstelling tot de meeste ransomware virussen, niet het eigenlijk gegevens coderen. De Spongebob virus probeert om u te overtuigen dat uw persoonlijke gegevens is vergrendeld om te scam je. Ja, het werkt als een klassieke ransomware virus in die afdeling. U bent geplakt met een parasiet die zich rechtstreeks richt op uw bankrekening. Het dient ook als een achterdeur naar malware, dus het verwijderen van de infectie een must is. Hoe eerder te je ontdoen van de parasiet, hoe beter. Deze plaag te betrekken u in sommige vervelende cyber zwendel niet toegestaan. Niet laat het gevaar opleveren voor uw veiligheid verder hetzij. In plaats daarvan zorg ervoor dat u de ransomware zo spoedig mogelijk verwijderen. Dit programma sluipt zelf naar uw apparaat in stilte. Onmiddellijk na de installatie voltooid is begint het virus intimiderend u. Immers, is dat wat het moest doen. Spongebob Ransomware verspreidt zich voornamelijk in de Verenigde Staten, maar er zijn verslagen van dit virus in Europa zo goed. Het Internet is vrij veel vol met gelijkaardige infecties omdat hackers moeiteloos winst beogen. Zoals u zien kunt, biedt ransomware hen vrij een eenvoudige maar effectieve manier om uw geld te stelen. Deze bijzondere infectie gekopieerd een van de meest problematische en destructieve virussen die er- WannaCry. Beide virussen zeer vergelijkbaar losgeld notities hebt die met de beruchte “Oeps beginnen”. Als je hebt gehad om te gaan met het WannaCry-virus, weet je precies wat we over praten. Houd echter in gedachten dat de oorspronkelijke WannaCry uw bestanden in gijzeling zal houden. Spongebob Ransomware, aan de andere kant, niet kan vergrendelen. Een losgeld nota wordt weergegeven in een venster met de naam “Spongebob Ransomware virus 2.0”. Uitsluitend zodoende u weet, zijn er geen sporen van een versie 1.0. Volgens het bericht losgeld hebben al uw persoonlijke bestanden gevallen slachtoffers aan de infectie. Hackers, is afhankelijk van het feit dat u zou paniek en geven uw geld meteen. Crooks zodat de leugen zelfs meer geloofwaardig, vordering hoeft u 3 dagen om de betaling te verrichten. Anders, het rantsoen verdubbelt. Als 7 dagen zonder dat u betaalt doorgeven, beloven hackers om uw bestanden voor altijd vergrendeld te houden. Je kunt duidelijk zien welke ransomware na. Door liegen tegen je gezicht en misleidende losgeld notities weergeven, probeert de Spongebob virus te scam je. Cybercriminelen te knoeien met u niet toestaan. Akkoord te gaan met het betalen van losgeld geëist zou betekenen dat u bent recht vallen in de val. Oplichters worden geacht te zorgen voor een unieke decoderingssleutel in ruil voor uw Bitcoins. U hoeft niet een decryptor, hoewel, als uw bestanden niet vergrendeld.

Hoe ik besmet met?

Deze overlast reist het Web via valse softwareupdates. Dat geeft u een solide reden om Houd een oogje op malware volgende keer dat u deze programma-updates downloaden. Wees voorzichtig met wat u gaat ermee akkoord om te installeren. Als je een nep-update of een schadelijke website tegenkomt, kan u gemakkelijk uw veiligheid compromis. Dat zou alleen dwingen je om afval uw tijd daarna verwijderen van het virus. Bespaar jezelf de moeite. Je weet al hoe schadelijk, agressieve en slinkse ransomware is. U wilt zeker niet vast komen te zitten met ransomware opnieuw. Een andere populaire infiltratie methode houdt valse torrents of misleidende derden pop-up advertenties. Kijk uit voor mogelijke indringers om ervoor te zorgen dat uw PC blijft virus-vrij. Ransomware is ook afhankelijk van beschadigde emailberichten -attachments/ of exploit kits. Het gebruikt zelfs hulp van andere vormen van malware zoals Trojaanse paarden, bijvoorbeeld. Bekijk uw machine omdat iets gevaarlijker dan Spongebob Ransomware kan op dit moment aan boord. Bij het surfen op het Web, wees voorzichtig niet te toevallig installeren infecties. U bent degene die hebben zou voor het verwijderen van hen.

remove Spongebob

Waarom is Spongebob gevaarlijk?

Spongebob Ransomware trucs u in voor een decoderingssleutel te betalen. Of op zijn minst het probeert te. Je moet niet vergeten dat dit virus om het even wat niet vergrendelen. Het pretendeert te worden met behulp van een sterke codering algoritme om het ontoegankelijk maken van uw bestanden. Dientengevolge, speelt de parasiet gedachten spelen met u waardoor hackers krijgen illegale winst online. Negeer hackers verzwarende losgeld berichten tenzij u wilt laten scam je. Oplichters zijn geïnteresseerd in waarbij je in een fraude en chantage u. Dus niet vergeten die uw bestanden zijn niet gecodeerd, zodat u niet hoeft te maken van de onderhandelingen met hackers. Laat staan, het betalen van een losgeld. Houd uw Bitcoins en pakken de ransomware. Om het handmatig te verwijderen, volg onze gedetailleerde verwijdering gids naar beneden onder.

Spongebob verwijderingsinstructies

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

STAP 1: Slachten naar de procédé van schadelijke

Stap 2: verborgen bestanden zichtbaar

Stap 3: Ga naar de opstartlocatie

Stap 4: Spongebob gecodeerde bestanden herstellen

STAP 1: Het stopt schadelijke met Windows Taakbeheer

 • Uw taak Manager openen door op CTRL + SHIFT + ESC te drukken gelijktijdig
 • Zoek het proces van de ransomware. Hebben in het achterhoofd dat dit meestal is een willekeurige bestand heeft gegenereerd.
 • Voordat u slachten naar de procédé, typt u de naam op een tekstdocument voor latere referentie.

end-malicious-process

 • Zoek alle verdachte processen gekoppeld aan Spongebob codering Virus.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Open bestandslocatie
 • Proces beëindigen
 • Verwijder de mappen met de verdachte bestanden.
 • Heb in gedachten dat het proces kunnen verbergen en zeer moeilijk op te sporen

STAP 2: Reveal verborgen bestanden

 • Open een willekeurige map
 • Klik op ‘Organiseren’ knop
 • Kies “Map en zoekopties”
 • Selecteer het tabblad “Weergave”
 • Selecteer de optie “Verborgen bestanden en mappen weergeven”
 • Uncheck “Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen”
 • Klik op “Apply” en “OK” knop

STAP 3: Zoek Spongebob codering Virus opstartlocatie

 • Zodra het besturingssysteem is geladen Druk gelijktijdig op de Windows Logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw OS (x86 of x64) Ga naar:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • en verwijder het display naam: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Vervolgens open je Verkenner en navigeer naar:

Navigeer naar de map %appdata% en het uitvoerbare bestand verwijderen.

Als alternatief kunt u uw msconfigvenstersprogramma om dubbel te controleren het punt van de uitvoering van het virus. Alsjeblieft, hebben in het achterhoofd dat de namen in uw machine zou verschillend als ze kunnen willekeurig worden gegenereerd, thats waarom moet u een professionele scanner ter identificatie van de schadelijke bestanden.

STAP 4: Hoe te herstellen van de gecodeerde bestanden?

 • Methode 1: De eerste en de beste methode is om uw gegevens terugzetten vanaf een recente back-up, in geval dat u hebt.

windows system restore

 • Methode 2: File Recovery Software – gewoonlijk wanneer de ransomware codeert een bestand het eerst een kopie maakt van het, codeert de kopie, en vervolgens worden verwijderd van het origineel. Hierdoor kan u probeert te gebruiken software van de terugwinning van het bestand te herstellen sommige van uw originele bestanden.
 • Methode 3: Schaduwkopieën van Volume – als een laatste redmiddel, kunt u proberen om uw bestanden via Schaduwkopieën van Volumete herstellen. Open het onderdeel van de Ontdekkingsreiziger van de schaduw van het pakket en kies het station dat u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op elk bestand dat u wilt terugzetten en klik op exporteren erop.
This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen