Home » Verwijdering » Hoe te verwijderen “You got recorded” E-mail

Hoe te verwijderen “You got recorded” E-mail

Kan niet Verwijderen “You got recorded” pop-ups ?

“You got recorded” is nog een andere e-mail scam. Het schema is eenvoudig. De boeven doen alsof ze hackers die uw apparaat hebben geïnfecteerd met een virus. Ze beweren dat hun malware een video van u heeft opgenomen tijdens privé momenten, evenals gekopieerd uw lijst met contactpersonen. De boeven dreigen te lekken van de compromitterende video van u als je niet een verbazingwekkende hoeveelheid Bitcoin overbrengen naar hun Cyber wallet. Sommige van hun berichten lijken bijzonder bedreigend als ze noemen wachtwoorden die je hebt gebruikt in het verleden. Raak niet in paniek! De e-mails ‘ You got recorded ‘ staan vol met leugens. De boodschap is gewoon een tekst die is samengesteld door crafty manipulators. De boeven gebruiken openbaar beschikbare databases van gelekte inloggegevens, evenals typisch om doelen te verzamelen. Ze overspoelen het web met Scam berichten en wacht tot iemand om te handelen impulsief. Sponsor hun criminele activiteiten niet! Herken de “You got recorded” e-mail voor wat het is-een waarschuwing van hoe gevaarlijk het web kan zijn. Zorg ervoor dat uw computer niet is geïnfecteerd met typisch of andere parasieten, verwijder de hoax e-mail en ga verder. Laat deze boodschap je dag niet verpesten!

Remove “You got recorded”

Hoe ben ik geïnfecteerd met?

Scamware verspreidt de “You got recorded” e-mails. Deze parasiet sluipt in je computer en gooit je in een wervelwind van misleidende content. Denk echter niet aan ingenieuze cyberaanvallen. De parasiet is geen virus, maar een simpele app. Als zodanig, het kan niet worden geïnstalleerd zonder uw, de gebruiker, goedkeuring. Geen toestemming, geen toelating! Deze parasiet is verplicht om uw toestemming te vragen. En het doet. Het vraagt altijd. Maar het doet dit op de meest bedrieglijke, meest misleidende manier mogelijk. De typisch maakt gebruik van bundels, nep-updates, corrupte links, en illegale software. Het verbergt in de schaduwen en wacht op u om uw bewaker naar beneden te laten. Maak die fout niet. Geen anti-virus app kan je beschermen als je voorzichtig te gooien naar de wind. Alleen uw acties kunnen infecties voorkomen. Het goede nieuws is dat zelfs een beetje extra aandacht je een lawine van problemen kan besparen. Dus, wees niet lui. Neem altijd de tijd om uw due diligence te doen. Bezoek geen schaduwrijke websites. Download alleen software en updates van betrouwbare bronnen. En vergeet de Setup-strategie “Next-Next-finish“. Gebruik indien beschikbaar de optie advanced/ aangepaste Setup. Hef de selectie van de ongewenste bonus-apps op en ga door de algemene voorwaarden. Aarzel niet om de installatie af te breken als je iets verdachts opmerkt!

Waarom zijn deze advertenties gevaarlijk?

De “You got recorded” e-mail is een vervelende. Het verschijnt uit het blauw en ruïneert je humeur. De boodschap is bedreigend en zeer alarmerend. Het is echter niets meer dan een simpele waarschuwing dat je altijd je hoede moet houden. Deze e-mails meestal worden weergegeven door hoffelijkheid van scamware. Let op de waarschuwing, voer een virusscan uit en verwijder alle gedetecteerde bedreigingen. Je wilt geen parasiet op je PC. De typisch indringers zijn indringers die uw apparaat overspoelen met misleidende inhoud. Ze overspoelen uw inbox met hoax berichten, tonen misleidende advertenties, omleiden webverkeer naar gevaarlijke websites. De typisch bestaat om mensen naar online vallen te lokken. De “You got recorded” e-mail scam is slechts een van de vele. Deze heeft je niet voor de gek houden, maar met een parasiet aan boord, zal er een volgende keer zijn, en je bent misschien niet zo gelukkig. Doe jezelf een enorme gunst en reinig uw besturingssysteem zo snel mogelijk. Neem actie zodra de e-mail “You got recorded” opduikt! Dat is jouw beste actie.

Hoe kan ik “You got recorded” pop-ups verwijderen?

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele You got recorded virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde You got recorded infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

Als u precies de onderstaande stappen uitvoert, moet u de infectie kunnen verwijderen . Gelieve, volg de procedures in de exacte volgorde. Gelieve, overwegen om deze gids af te drukken of hebben een andere computer tot uw beschikking. U zult geen USB-sticks of cd’s nodig hebben.

STAP 1: Verwijder verdachte software van uw Add\Remove-Programma’s

Stap 2: Verwijder onbekende add-ons uit Chrome, Firefox of IE

Stap 3: permanent verwijderen “You got recorded” uit het Windows-register.

STAP 1: Verwijder onbekende Programma’s van uw computer

Druk tegelijkertijd op de Windows logo-knop en vervolgens op “R” om de opdracht uitvoeren te openen
[]

type “appwiz. cpl
[]

Zoek het onbekende programma en klik op . Om de zoekopdracht te vergemakkelijken, u de Programma’s sorteren op datum. Controleer eerst de meest recente geïnstalleerde Programma’s. In het algemeen moet u alle onbekende Programma’s te verwijderen.

STAP 2: Verwijder add-ons en extensies van Chrome, Firefox of IE

Verwijderen uit Google Chrome

 • Selecteer extra— > extensies in het hoofd menu
 • Verwijder een onbekende extensie door te klikken op de kleine Prullenbak
 • Als u niet in staat om de extensie te verwijderen Navigeer dan naar C:\Users\ “computernaam” \Appdata\local\google\chrome\user Data\default\extensions\en Bekijk de mappen één voor één.
 • Reset Google Chrome door de huidige gebruiker te verwijderen om ervoor te zorgen dat er niets achterblijft

 • Als u de nieuwste Chrome-versie gebruikt, moet u het volgende doen
 • Ga naar instellingen- persoon toevoegen

 • Kies een voorkeursnaam.

person-2-chrome

 • Ga vervolgens terug en Verwijder persoon 1
 • Chrome moet nu malware vrij zijn

Verwijderen uit Mozilla Firefox

 • Firefox openen
 • Druk tegelijkertijd op CTRL + SHIFT + A
 • Uitschakelen en verwijderen van onbekende toevoegen op
 • Open het menu Help van Firefox

open-help-menu-firefox

 • Vervolgens problemen met gegevens oplossen
 • Klik op Reset Firefox

Verwijderen uit Internet Explorer

 • Open IE
 • Klik in de rechterbovenhoek op het Tandwielpictogram
 • Ga naar werkbalken en extensies
 • Schakel elke verdachte extensieuit.
 • Als de knop uitschakelen grijs is, moet u naar uw Windows- register gaan en de bijbehorende CLSID verwijderen
 • In de rechterbovenhoek van Internet Explorer klikt u op het tandwielpictogram.
 • Klik op Internet opties

IE-internet-options

 • Selecteer het tabblad Geavanceerd en klik op resetten.

IE-reset

 • Controleer hettabblad ‘ persoonlijke instellingen verwijderen‘ en vervolgens opnieuw instellen

reset-ie

 • Sluiten IE

Permanent verwijderen “You got recorded” restjes

Om ervoor te zorgen dat handmatig verwijderen succesvol is, raden we aan om een gratis scanner van een professionele antimalware-programma te gebruiken om eventuele Registry restjes of tijdelijke bestanden te identificeren.

This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen