Home » Verwijdering » Verwijderen Bufas Ransomware virus (+ File Recovery)

Verwijderen Bufas Ransomware virus (+ File Recovery)

Hoe te verwijderen Bufas Ransomware?

De lezers begonnen onlangs om het volgende bericht te rapporteren dat wordt getoond wanneer zij hun computer initialiseren:

Maak je geen zorgen mijn vriend, u terug al uw bestanden!
Al uw bestanden zoals Foto’s, databases, documenten en andere belangrijke zijn gecodeerd met de sterkste encryptie en unieke sleutel.
De enige methode voor het herstellen van bestanden is om te kopen decoderen tool en unieke sleutel voor je.
Deze software zal decoderen al uw gecodeerde bestanden.
Welke garanties heb je?
U één van uw gecodeerd dossier van uw PC verzenden en wij ontcijferen het kostenloos.
Maar we kunnen decoderen slechts 1 bestand gratis. Bestand mag geen waardevolle informatie bevatten.
U krijgen en kijken VideoOverzicht decoderen tool:
https://we .tl/ t-xuSAEnnA8P
Prijs van de private sleutel en decoderen software is $980.
Korting 50% beschikbaar als u contact met ons eerste 72 uur, dat de prijs voor u is $490.
Houdt u er rekening mee dat u nooit uw gegevens te herstellen zonder betaling.
Controleer uw e-mail “spam” of “junk” map als je niet krijgt antwoord meer dan 6 uur.

Om deze software te krijgen moet u schrijven op onze e-mail:
gorentos@bitmessage.ch

Reserveer een e-mail adres om contact met ons op te nemen:
vengisto@firemail.cc [[ 24]]

Bufas Ransomware is nog een andere variant van DJVU (einde) Ransomware. Dit smerige virus sluipt in uw computer en corrupts uw gegevens. Je hebt te maken met een gevaarlijke indringer. Zodra het uw PC binnenvalt, volgt de corruptie. De Ransomware wijzigt de instellingen, wijzigt het register, druppels kwaadaardige bestanden en begint gevaarlijke processen. Dit, natuurlijk, gebeurt zonder enige merkbare symptomen. Bufas is ontworpen om te worden stealthy. Het schuilt in de schaduw en werkt tegen je. Het virus heeft slechts een doel: om schade te veroorzaken. Het dient de belangen van zijn misdadige scheppers. De Ransomware is na de door de gebruiker gegenereerde gegevens. Het richt zich op uw Foto’s, muziek, Video’s, databases, archieven. Bufas verspilt geen tijd en versleutelt uw bestanden met een sterke encryptie algoritmen. U herkennen de corrupte bestanden door de. bufas“extensie die de Ransomware toevoegt aan het einde van de met succes vergrendelde bestanden. U de pictogrammen van uw bestanden nog steeds weergeven, maar deze kunnen niet worden weergegeven of bewerkt. De Ransomware belooft een oplossing als je betaalt. Het daalt een bestand met de naam “_readme. txt” op uw bureaublad. Dat is zijn losgeld nota. Het verklaart de situatie en vermeldt de eisen van de hakkers. De criminelen willen $490 betaald in Bitcoin. Ze dreigen te verdubbelen het bedrag als u niet aan de transactie te starten binnen 72 uur. Niet Swing in actie, dat wel. Deze psychologische truc duwt je in impulsieve acties. Slow dingen naar beneden. Neem een minuut om de situatie te overwegen. Betalen garandeert niets. De hakkers neigen om hun slachtoffers te negeren zodra zij het losgeld ontvangen. Overweeg de teruggooi van uw bestanden.

Hoe heb ik besmet met?

Torrents, Fake updates, corrupte links, kwaadaardige websites, spam berichten. Je nooit weten waar een virus zou kunnen slaan. Er zijn tal van virus distributie trucs. En Bufas gebruikt alle bekende strategieën. Dit Ransomware schuilt in de schaduwen en aanvallen als je het minst verwacht. Maak zijn werk niet gemakkelijker. Het virus infecteert uw PC wanneer u voorzichtig te gooien naar de wind. Uw waakzaamheid, aan de andere kant, kan houden uw PC vrij van infecties. Zelfs een beetje extra aandacht kan sparen u een lawine van onderwerpen. Dus, wees niet lui. Neem altijd de tijd om uw due diligence te doen. Bezoek geen twijfelachtige websites. Download software en updates van gerenommeerde websites alleen. Gebruik indien beschikbaar de optie advanced/ Custom Setup. En Wees zeer voorzichtig met uw inbox. Of het nu een e-mail of een expresbericht is, behandel alle onverwachte berichten als potentiële bedreigingen. Controleer altijd de afzenders. Als u bijvoorbeeld een e-mail ontvangt van een organisatie, gaat u naar de officiële website. Vergelijk e-mailadressen die er op de twijfelachtige een. Als ze niet overeenkomen, verwijdert u de Pretender. U ook de verdachte e-mailadressen invoeren in een zoekmachine. Als ze werden gebruikt voor twijfelachtige activiteiten, zou iemand hebben geklaagd.

Remove Bufas

Waarom is Bufas gevaarlijk?

Bufas Ransomware is een nachtmerrie. Het glijdt in uw computer en corrupts uw bestanden. Elke foto, elk document, elk archief, alles krijgt het. bufas extensie. Ransomware krijgt uw gegevens onder slot en sleutel en daalt zijn losgeld nota. Geen paniek! Je bent in een slechte situatie. Er is geen derde partij decryptie tool voor deze Ransomware, maar toch. Het betalen van het losgeld, echter, zal niets bereiken. De hakkers zijn gekend om hun deel van de overeenkomst niet te houden. Zij negeren vaak de slachtoffers zodra zij het geld ontvangen. Er zijn gevallen waarin de slachtoffers betaald gewoon te worden gechanteerd voor meer. Zelfs als u een decoderings hulpmiddel ontvangt, is het mogelijk niet-functioneel. U geen restitutie vragen als er iets mis gaat. Je hebt te maken met ervaren criminelen. Zij eisen Bitcoin. Deze Cyber valuta is niet traceerbaar. Zodra u het geld overbrengt, zijn zij voor altijd verdwenen. Niet impulsief handelen! Je bent slachtoffer geworden van een gevaarlijk virus. Niet helpen haar uitgevers ontwikkelen van hun criminele activiteiten!

Bufas instructies van de verwijdering

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Bufas virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Bufas infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

STAP 1: dood het kwaadaardige proces

Stap 2: Reveal verborgen bestanden

Stap 3: Zoek opstartlocatie

Stap 4: Recover Bufas gecodeerde bestanden

STAP 1: Stop het kwaadaardige proces met behulp van Windows Task Manager

 • Open uw Task Manager door te drukken op CTRL + SHIFT + ESC toetsen gelijktijdig
 • Zoek het proces van de Ransomware. In gedachten hebben dat dit meestal een willekeurig gegenereerd bestand.
 • Voordat u het proces vermoordt, typt u de naam in een tekstdocument om later te verwijzen.

end-malicious-process

 • Zoek verdachte processen in verband met Bufas encryptie virus.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Open bestand locatie
 • Proces beëindigen
 • Verwijder de mappen met de verdachte bestanden.
 • In gedachten hebben dat het proces kan worden verstopt en zeer moeilijk op te sporen

STAP 2: Reveal verborgen bestanden

 • Open een map
 • Klik op “organiseren” knop
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer de “View” tab
 • Selecteer “Toon verborgen bestanden en mappen” optie
 • Ontketenen “Hide Protected Operating System Files”
 • Klik op “Apply” en “OK” knop

STAP 3: Zoek Bufas encryptie virus opstartlocatie

 • Zodra het besturingssysteem laadt Druk gelijktijdig op de Windows-logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw OS (x86 of x64) Navigeer aan:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • en verwijder de weergegeven naam: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Explorer en navigeer naar:

Navigeer aan uw %appdata% omslag en schrap het uitvoerbare.

U ook gebruik maken van uw Msconfig Windows-programma om dubbel te controleren het uitvoerings punt van het virus. Alsjeblieft, in gedachten hebben dat de namen in uw machine kan anders zijn als ze willekeurig worden gegenereerd, dat is waarom je moet elke professionele scanner draaien om kwaadaardige bestanden te identificeren.

STAP 4: hoe om gecodeerde bestanden te herstellen?

 • Methode 1: de eerste en beste methode is om uw gegevens te herstellen van een recente back-up, in het geval dat je er een hebt.

windows system restore

 • Methode 2: de software van de dossierterugwinning -gewoonlijk wanneer Ransomware een dossier versleutelt het eerst een exemplaar van het maakt, versleutelt de exemplaar, en schrapt dan het origineel. Hierdoor u proberen om File Recovery software te gebruiken om een aantal van uw originele bestanden te herstellen.
 • Methode 3: Shadow volumekopieën -als laatste redmiddel, u proberen om uw bestanden te herstellen via schaduw volumekopieën. Open de schaduw Verkenner deel van het pakket en kies de schijf die u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat u wilt terugzetten en klik op exporteren op.
This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen