Home » Verwijdering » Verwijderen Kratos bestand virus (+ File Recovery)

Verwijderen Kratos bestand virus (+ File Recovery)

Hoe te verwijderen Kratos Ransomware?

Kratos is de naam van een Ransomware bedreiging. Het wordt het van de uitbreiding, ontdekt u aan het eind van elk van uw dossiers. Laten we uitweiden. De Ransomware infiltreert uw systeem via bedrog en finesse. Eenmaal binnen, het maakt gebruik van encryptie-algoritmen om uw bestanden te vergrendelen. Het richt zich op alles wat je te houden op uw computer. Documenten, archieven, muziek, Video’s, beelden. Niets ontsnapt. Om de grip te stollen over uw gegevens, de tool voegt de ‘. [ ] ‘ extensie. Zeg, je hebt een foto genaamd ‘No. jpg ‘. Na de infectie finises het proces, wordt het ‘ No. jpg. [ ]. ‘ En, daarna, wordt het ontoegankelijk. U het niet meer openen. En, verplaatsen of hernoemen verandert niets. Als u de controle over uw bestanden wilt herwinnen, moet u voldoen. De infectie eist u betaalt een losgeld. Als je dat doet, het belooft te sturen u een decryptie sleutel. Toepassen, en uw bestanden zijn weer vrij. Dat klinkt allemaal eenvoudig genoeg, maar vraag jezelf het volgende. u vertrouwen op het woord van Cyber ontvoerders? Plaats uw geloof niet op de beloften van afpersers. Zij zullen u in de steek laten. Betaal niets. Neem geen contact op met deze mensen. En, niet voldoen. Compliance garandeert alleen verlies van geld, en spijt.

Hoe heb ik besmet met?

Infecties gebruiken slimheid en subtiliteit om Slither in uw systeem. Tools, zoals Kratos, draai aan de oude, maar goud invasieve methoden. Ze Hitch een ritje met freeware, en valse updates. En, verschuilen achter bedorven verbindingen, plaatsen of bergstromen. En, natuurlijk, spam e-mails zijn ook een gemeenschappelijke keuze. U ontvangt een e-mail, een dag, en het lijkt legitiem. Het lijkt te komen van een bekende, gerenommeerde bedrijf. Zoals, DHL, Amazon of PayPal. De e-mail staten die u hebt om informatie te verifiëren, of een aankoop te bevestigen. En, om dit te doen, moet u op een link, of download een bijlage. Als je dat doet, krijg je vast met een bedreiging. Dus, niet! Wees grondig genoeg om de misleiding ter plaatse. Vang het hulpmiddel in de handeling van het proberen van invasie, en zorg ervoor om zijn toegang te verhinderen. Altijd uw due diligence. Lees de algemene voorwaarden en zoek de kleine lettertjes. Zelfs een beetje extra aandacht gaat een lange weg. Vergeet niet dat. Waakzaamheid helpt u om een infectie-vrije PC te houden. En, achteloosheid, doet precies het tegenovergestelde. Maak de juiste keuze.

Remove Kratos

Waarom is Kratos gevaarlijk?

Na Kratos sluipt in, en corrupte uw gegevens, zie je een tekstbestand. Het heet ‘ README. txt ‘ en het bevat de afpersers ‘ eisen. Het; s hun losgeld nota. Het is een vrij standaard een, vol bedreigingen en eisen. Het losgeld is betaald te krijgen in Bitcoin, en de exacte prijs varieert. Maar het kan van alles zijn van 500 tot 1000 dollar, of meer. Vaak krijg je ook een deadline. Deze mensen geven u maximaal twee of drie dagen de tijd om de betaling te voltooien. En, als je dat niet doet, ze dreigen te verwijderen van uw sleutel decryptie. Om verder te moedigen u, ze bieden kortingen. Bijvoorbeeld, als u betaalt binnen de eerste dag of twee, de losgeld prijs wordt gehalveerd. Niet Foll voor deze leugens. Je hebt te maken met cybercriminelen, op zoek naar winst uit uw naïviteit. Laat ze niet. Er is slechts een paar manieren waarop de uitwisseling kan naar beneden gaan. Laten we ze onderzoeken. Zeg, u ervoor kiest om te betalen. U stuurt het geld, en wacht tot ze sturen u de ‘ unieke decryptie sleutel. Alleen, dat doen ze niet, en je bent links met minder geld, en gecodeerde gegevens. En, zelfs als ze sturen u een sleutel, wat als het niet lukt om te werken? Deze mensen kunnen verkiezen om u de verkeerde sleutel te verzenden. Dan, de vraag die u betaalt weer voor de juiste is. Dus, nogmaals, je bent geplakt met uw gegevens vergrendeld, en minder geld. En, zelfs als je de juiste te krijgen, en het werkt, wat dan? U betaalde geld om een encryptie te verwijderen, niet de encryptie. De Ransomware blijft, klaar om opnieuw te slaan. Dan krijg je weer terug bij Square One. Val niet voor de onwaarheden van cybercriminelen. Je ze niet vertrouwen, dus niet. Naleving is niet de weg te gaan. Verspil uw tijd, geld en energie niet, omgaan met de afpersers. Betaal niet het losgeld.

Kratos instructies van de verwijdering

WAARSCHUWING! Het stoppen van het verkeerde bestand of het verwijderen van de verkeerde registersleutel kan uw systeem onomkeerbaar beschadigen.
Als u niet genoeg technisch voelt, gebruik dan Spyhunter Professional Malware Removal Tool om het probleem te verhelpen!

>>Download SpyHunter – een professionele Kratos virus scanner en verwijderaar.

Houd er rekening mee dat SpyHunter’s scanner gereedschap gratis is. Om de gedetecteerde Kratos infectie te verwijderen, moet u de volledige versie kopen. 

STAP 1: dood het kwaadaardige proces

Stap 2: Reveal verborgen bestanden

Stap 3: Zoek opstartlocatie

Stap 4: Recover Kratos gecodeerde bestanden

STAP 1: Stop het kwaadaardige proces met behulp van Windows Task Manager

 • Open uw Task Manager door te drukken op CTRL + SHIFT + ESC toetsen gelijktijdig
 • Zoek het proces van de Ransomware. In gedachten hebben dat dit meestal een willekeurig gegenereerd bestand.
 • Voordat u het proces vermoordt, typt u de naam in een tekstdocument om later te verwijzen.

end-malicious-process

 • Zoek verdachte processen in verband met Kratos encryptie virus.
 • Klik met de rechtermuisknop op het proces
 • Open bestand locatie
 • Proces beëindigen
 • Verwijder de mappen met de verdachte bestanden.
 • In gedachten hebben dat het proces kan worden verstopt en zeer moeilijk op te sporen

STAP 2: Reveal verborgen bestanden

 • Open een map
 • Klik op “organiseren” knop
 • Kies “map-en zoekopties”
 • Selecteer de “View” tab
 • Selecteer “Toon verborgen bestanden en mappen” optie
 • Ontketenen “Hide Protected Operating System Files”
 • Klik op “Apply” en “OK” knop

STAP 3: Zoek Kratos encryptie virus opstartlocatie

 • Zodra het besturingssysteem laadt Druk gelijktijdig op de Windows-logo-knop en de R -toets.

win-plus-r

Afhankelijk van uw OS (x86 of x64) Navigeer aan:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] of
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • en verwijder de weergegeven naam: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Open vervolgens uw Explorer en navigeer naar:

Navigeer aan uw %appdata% omslag en schrap het uitvoerbare.

U ook gebruik maken van uw Msconfig Windows-programma om dubbel te controleren het uitvoerings punt van het virus. Alsjeblieft, in gedachten hebben dat de namen in uw machine kan anders zijn als ze willekeurig worden gegenereerd, dat is waarom je moet elke professionele scanner draaien om kwaadaardige bestanden te identificeren.

STAP 4: hoe om gecodeerde bestanden te herstellen?

 • Methode 1: de eerste en beste methode is om uw gegevens te herstellen van een recente back-up, in het geval dat je er een hebt.

windows system restore

 • Methode 2: de software van de dossierterugwinning -gewoonlijk wanneer Ransomware een dossier versleutelt het eerst een exemplaar van het maakt, versleutelt de exemplaar, en schrapt dan het origineel. Hierdoor u proberen om File Recovery software te gebruiken om een aantal van uw originele bestanden te herstellen.
 • Methode 3: Shadow volumekopieën -als laatste redmiddel, u proberen om uw bestanden te herstellen via schaduw volumekopieën. Open de schaduw Verkenner deel van het pakket en kies de schijf die u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat u wilt terugzetten en klik op exporteren op.
This article was published in Verwijdering. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2020 hoeteverwijderen.com. All Rights Reserved. Kontakt. Inloggen